İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerimize Duyuru
İngilizce Hazırlık Programı muafiyet sınavına girecek öğrencilerimize duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

İngilizce Hazırlık Programı muafiyet sınavları 18-19 Eylül 2018 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Hendek kampüsünde toplamda dört oturum şeklinde gerçekleşecektir.

18 Eylül 2018 Salı günü yapılacak olan ilk üç oturumda  Okuma (Reading), Dinleme (Listening), ve Yazma (Writing) sınavları yapılacaktır. Sınavlar A blokta 3103, 3104, ve 3105 numaralı sınıflarda yapılacaktır. Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz 3104 ve 3105 numaralı sınıflarda (Yeni kayıt yaptıran ve sınava girecek öğrenci listesini EK'te bulabilirsiniz), eski kayıt öğrencilerimiz ise 3103 numaralı sınıfta sınava gireceklerdir. Oturum sırası ve saatleri aşağıdaki gibidir:

10:00-11:15 Okuma (Reading)

11:15-11:30 Kısa ara

11:30-12:30 Dinleme (Listening)

12:30-13:30 Öğle arası

13:30-14:30 Yazma (Writing)

19 Eylül 2018 Çarşamba günü yapılacak olan sınavda sadece Konuşma (Speaking) oturumu yapılacak olup, öğrenci listesi Pazartesi günü websitemizden duyurulacaktır.

Sınavın dört aşaması bir bütün olup, yabancı dil yeterliğinin belirlenmesi için öğrencilerin sınavın tüm aşamalarına katılmaları gerekmektedir. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 18 Eylül 2018, Salı ve 19 Eylül 2018, Çarşamba günü, 09:30'da Sakarya Üniversitesi, Hendek Kampüsünde resmi olarak kabul edilen bir kimlik belgesi ile hazır bulunmaları gerekmektedir. Hendek Kampüsü, Esentepe Kampüsü’nden bağımsız konuşlanmıştır, dolayısıyla öğrencilerin sınav yeri bilgisi hususunda özellikle hassasiyet göstermeleri yararlarına olacaktır.  Sınav sonuçları Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün www.elt.sakarya.edu.tr adresi üzerinden ilan edilecek olup, ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır; sınava katılan öğrencilerin güncel duyuruları takip ederek sınav sonucundan haberdar olmaları kendi sorumluluğundadır. Sınava katılmayan öğrenciler başarısız kabul edilecek olup, hazırlık programını takip edeceklerdir.

Sınav hakında ayrıntılı bilgi için:

Bilgilerinize sunarız.