Sauredelt Öğrenci Konferansımızın 5.si Gerçekleşti

SAURedELT Öğrenci Konferansımızın 5.si gerçekleşti

Her yıl üçüncü sınıf öğretmen adaylarımız tarafından düzenlenen SAURedELT öğrenci konferansımızın beşincisi 1 Mart 2019'da Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Konferansımız İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nden Prof. Dr. Selami Aydın, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hatice Gülru Yüksel ve İstanbul Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Dilek İnal gibi değerli hocalarımızın olduğu davetli konuşmacılarımızdan sonra öğleden sonraki oturumlarda öğretmen adaylarının sunumlarıyla devam etti. Toplamda 21 çalışma sunulmuş olup, aralarında Sakarya Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin de olduğu birçok üniversiteden 350 öğretmen adayı katıldı.

Konferansımızın açış ve kapanış töreninde, bölümümüz öğrencilerinin kurduğu ELT Band müzik ziyafeti sundu.