Ana Sayfa
Erasmus

Erasmus Anlaşmalarımız

Sevgili Öğrencilerimiz,

İngilizce Öğretmenliği Lisans Programı Öğrencilerimiz için LLP/Erasmus Öğrenci Hareketliliği Programı kapsamında ilk anlaşmalarımız Instituto Politécnico Da Guarda (Portekiz), University of Oradea (Romanya), Portale Universita della Calabria (İtalya), ,Ateneum-Szkola Wyzsza (Polonya) ve State Higher Vocational School In Nowy Sacz (Polonya) ile  imzalanmıştır. Danimarka, İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Estonya’da bulunan bazı diğer üniversiteler ile de görüşmeler sürdürülmekte ve yakın bir süre içerisinde sonuçlandırılması planlanmaktadır.

Program çerçevesinde Bölümümüz ve diğer üniversiteler ile yapılan karşılıklı anlaşmalara ilişkin bilgiler bu başlık altında paylaşılacaktır. Anlaşma sağlanan her bir programa ilişkin bilgileri içeren dosyaları ekte bulabilirsiniz. Programa ilişkin en genel bilgilere, yönetmelik/mevzuat/yönerge ve diğer dokümanlar ile diğer tüm detaylara Sakarya Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğü’ne ait internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bilgiler zaman içerisinde güncelleneceği için ilgilenen öğrencilerimizin düzenli aralıklarla sayfayı ziyaret etmeleri önerilmektedir.   

Bilgilerinize sunulur.

SAÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanlığı