Ana Sayfa
Etkinlikler

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler

Değerli Ziyaretçilerimiz,

Öğrencilerimizin bütünsel gelişimine yardımcı olabilmek amacıyla onların çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler içerisinde yer almasına önem vermekteyiz. Bu bağlamda düzenli aralıklarla farklı etkinlik seçeneklerimizi öğrencilerimize sunarak onlara öğretim boyutunun dışında da destek olmayı amaçlamaktayız. 

Öğrencilerimiz için düzenlenen söz konusu etkinliklerden bazılarına ilişkin detaylar aşağıda sunulmuştur. 

1. Uluslararası Eğitimde Kalite Konferansı 

Sakarya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 12-14 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Eğitimde Kalite Konferansına öğrencilerimizin katılımı sağlanmıştır. Böylece öğrencilerimiz farklı ülkelerden katılan akademisyenlerin sunumlarını, oturumların ardından gerçekleşen soru-yorum bölümlerini ve panelleri gözlemleme fırsatı bulmuştur. İlgili akademik etkinlik öğrencilerimizin İngilizce dil gelişimine farklılıkları görmeleri anlamında katkı sağlarken akademik söylemi de onlara tanıtmıştır.

Söz konusu etkinliğe ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

2. "At Şu Adımı" Başlıklı Eğitim

İzgören Akademi'nin kurucularından olan Ahmet Şerif İzgören tarafından 1 Kasım 2013, 19.00-21:00 arasında Kocaeli Sabancı Kültür Merkezinde verilen eğitim bölüm öğrencilerimizin motivasyonlarının tazelenmesi ve farklı deneyimlere tanıklık etmeleri anlamında onlara büyük katkı sağlamıştır.

İlgili seminere ilişkin bilgiye buradan ulaşılabilir. Etkinliğe dair fotoğraflar ekte "İzgören Eğitim" etiketiyle paylaşılmıştır.

3. ELT Kaynaşma Yemeği

20.11.2013 akşamı Hendek Bayraktepe Tesislerinde düzenlenen yemekli eğlencede bölüm öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımızın bir arada hoş vakit geçirmeleri sağlanmış ve ara sınav haftası öncesi kendilerini tazelemelerine destek olunmuştur. 

Etkinliğe ilişkin fotoğraflar ekte "ELT Kaynaşma" etiketiyle sunulmuştur.

4. "Dil Eğitiminde Drama Kullanımı" Başlıklı Eğitim

12.04.2013 tarihinde Kocaeli Eray Sanat Merkezinde Eray Gelgit tarafından verilen "Dil Eğitiminde Drama Kullanımı" başlıklı eğitime tüm bölüm öğrencilerimizin -özellikle Drama dersini almakta olanların- katılması sağlanarak alan uzmanı kişiler tarafından çeşitli teknikleri kazanmaları desteklenmiştir. 

Etkinlik Bölüm Başkanlığımız tarafından resmi yazı ile kayıt altına alınmış olup ilgili belge arşivlerde yer almaktadır.

5. Tiyatro Gösterisi

27.02.2013 tarihinde İstanbul Ümraniye Tiyatro Sahnesinde sergilenen "Vişne Bahçesi" adlı oyuna bölüm öğrencilerimiz ile bazı öğretim elemanlarımız birlikte katılmışlardır. Tiyatroya gitme alışkanlığının kazandırılması adına önemli bir adım olan bu etkinliğe ilişkin fotoğraflar ekte "Tiyatro" etiketiyle sunulmuştur. 

İlerleyen dönemlerde de benzeri etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin gelişimine destek olunması Bölüm Başkanlığımızın öncelikli hedefleri arasındadır. Her etkinliğe ilişkin bilgi ve görsele bu sayfadaki güncellemeleri takip ederek ulaşabilirsiniz. Ayrıca öğrencilerimiz tarafından oluşturulan sosyal paylaşım grubu üzerinden de etkinliklerimizi takip edebilirsiniz. İlgili grubun sayfasına buradan ulaşılabilir. 

Bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

SAÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanlığı