Öğretim Elemanımızdan Lise Öğrencilerine İlham Dolu Ziyaret

Bölümümüz öğretim elemanlarından Araştırma Görevlisi Burcu Koç, ilçemizdeki Atike Hanım Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği kapsamında lise öğrencileri ve İngilizce öğretmenleriyle buluştu. Yaptığı ilham verici sunum öğrenciler ve öğretmenler arasında olumlu yankılar uyandırdı. İnteraktif bir sunum gerçekleştiren Koç, öğrencilerin kariyer seçeneklerini daha iyi anlamalarına yardımcı oldu. Bu anlamlı ziyareti sırasında Koç, gençlerin ilham alarak geleceğe daha iyi hazırlanmalarına destek olmak için eğitim ve kariyerin önemine vurgu yaptı.

Atike Hanım Anadolu Lisesi’nin kütüphanesine yaptığı kitap bağışıyla öğrencilerin okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine ve bilgi birikimlerini artırmalarına yardımcı olmayı hedefleyen Koç’a okul müdürü tarafından yaptığı kitap bağışı ve etkinlikteki katkılarından dolayı bir plaket takdim edildi.