Ana Sayfa
Hakkımızda
Politikalarımız

Politikalarımız

Toplumsal Katkı Politikamız

Toplumun gelişimi doğrultusunda sorumluluk bilinci yüksek bireyler yetiştirmek, toplumun ihtiyaçlarına yönelik bilimsel çalışmalar yapmak ve destekler sağlamak.

Sürdürülebilirlik Politikamız

Sürdürülebilirliğin ekolojik, ekonomik ve sosyal boyutlarını bütünleşik olarak dikkate alarak kurumsal uygulamalar ve hizmetlerde Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını esas almak.

Üniversitenin ekolojik etkisini azaltmak üzere kaynakların bilinçli tüketimini, atık yönetimini ve enerji verimliliğini benimsemek ve kurumsal uygulamalara yansıtmak.

Kadın-erkek eşitliğini, kapsayıcılığı, güçlü kurum ve amaçlar için ortaklıklar ilkelerini benimsemek.

İnsanın temel, sosyal ve ekonomik haklarına saygıyı esas almak; iş sağlığı ve güvenliği ilkelerini, akademik özgürlüğü ve iş etiğini kurumsal olarak yaygın hale getirmek.

Uluslararasılaşma Politikamız

Öğrenci ve personeli kapsayan eğitim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetlerinde nitelikli uluslararasılaşma uygulamalarını ve kaynakları bütünleşik olarak yönetmek ve teşvik etmek.

Değişen eğitim ve öğretim paradigmalarına uygun olarak uluslararası ortaklı programlar, ikili anlaşmalar, işbirlikleri ve değişim programları gibi imkanlardan faydalanmak.

Uluslararası uzmanlık potansiyelinden faydalanarak kurumsal yetkinliği güçlendirmek.

Uluslararasılaşma doğrultusundaki performansı izlemek ve paydaşlarla birlikte değerlendirerek sürekli olarak gelişimini sağlamak.