Ana Sayfa
Duyurular
(güncellendi) Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği Programı Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı Muafiyet Sınavına Girecek Öğrencilerimize Duyuru

(Güncellendi) Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği Programı Zorunlu İngilizce Hazırlık Programı muafiyet sınavına girecek öğrencilerimize duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

İngilizce Hazırlık Programı muafiyet sınavları 20-21 Eylül 2021 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Hendek kampüsünde toplamda dört oturum şeklinde gerçekleşecektir.

20 Eylül 2021 Pazartesi günü yapılacak olan ilk üç oturumda Okuma (Reading), Dinleme (Listening), ve Yazma (Writing) sınavları yapılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri salon ve sıra bilgileri daha sonra duyurulacaktır. Sınav oturum sırası ve saatleri aşağıdaki gibidir:

10:00-11:15 Okuma (Reading)

11:15-11:30 Kısa ara

11:30-12:30 Dinleme (Listening)

12:30-13:30 Öğle arası

13:30-14:30 Yazma (Writing)

21 Eylül 2021 Salı günü yapılacak olan sınavda sadece Konuşma (Speaking) oturumu yapılacak olup, öğrencilerin salon ve sıra bilgileri listesi 17 Eylül 2021 saat 17:00'den sonra websitemizden duyurulacaktır. 

Sınavın dört aşaması bir bütün olup, yabancı dil yeterliğinin belirlenmesi için öğrencilerin sınavın tüm aşamalarına katılmaları gerekmektedir. Sınava katılmak isteyen öğrencilerin 20 Eylül 2021, Pazartesi ve 21 Eylül 2021, Salı günü, 09:30'da Sakarya Üniversitesi, Hendek Kampüsünde resmi olarak kabul edilen bir kimlik belgesi ile hazır bulunmaları gerekmektedir. Hendek Kampüsü, Esentepe Kampüsü’nden bağımsız konuşlanmıştır, dolayısıyla öğrencilerin sınav yeri bilgisi hususunda özellikle hassasiyet göstermeleri yararlarına olacaktır.  

Sınav sonuçları, Yabancı Diller Eğitimi Bölümünün www.elt.sakarya.edu.tr adresi üzerinden ilan edilecek olup, ayrıca bir bildirim yapılmayacaktır; sınava katılan öğrencilerin güncel duyuruları takip ederek sınav sonucundan haberdar olmaları kendi sorumluluğundadır. Sınava katılmayan öğrenciler başarısız kabul edilecek olup, hazırlık programını takip edeceklerdir.

Bilgilerinize sunarız.