Duyurular
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Kapsamında Siegen Üniversitesi (almanya) İle Anlaşma Müjdesi
Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Kapsamında Siegen Üniversitesi (Almanya) ile Anlaşma Müjdesi

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında Yabancı Diller Eğitimi Bölümümüz ile Almanya'nın önde gelen araştırma üniversitelerinden oluşan bir topluluk olan Deutsche Forschungsgemeinschaft'ın bir parçası olan Siegen Üniversitesi arasında Erasmus+ anlaşması imzalanmıştır.

Bu süreçte katkılarından dolayı bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Hülya Pekolun’a ve desteklerinden ötürü Üniversitemiz Erasmus+ Koordinatörlüğüne teşekkür ediyoruz.

Farklı Avrupa ülkeleriyle yeni ikili anlaşmalara imza atmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.