2023/2024 Güz Yarıyılı Derse Yazılma/kayıt Yenileme Duyurusu

2023/2024 Güz Yarıyılı Derse Yazılma/Kayıt Yenileme Duyurusu

Sevgili yüksek lisans öğrencilerimiz,

14.09.2023 tarih ve 654 sayılı Senato kararı ile güncellenen Senato Esaslarımızın 15. Maddesi uyarınca 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Danışman Onayı olmadan Derse Yazılma işlemi tamamlanmayacaktır.

Bu kapsamda Lisansüstü Akademik takvimimiz güncellenmiş olup, güncellenen tarihler Enstitü websitemizde duyurulmuştur.

İlgili değişiklik hükümleri uyarınca Derse Yazılmalar neticesinde, 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında;

• Derse yazılmanın danışmanınız tarafından onaylanması durumunda öğrencinin derse yazılma işlemi tamamlanacaktır.
  • Danışmanın ders/derslerin değişikliği önerisinde bulunması durumunda öğrencinin gerekli değişikleri yaparak tekrar danışman onayına göndermesi gerekmektedir. Danışmanın onay vermesi durumunda derse yazılma işlemi tamamlanacaktır.
  • Danışmanın önermiş olduğu değişikliğin öğrenci tarafından yapılmaması durumunda süre sonunda önerilen derslerin yazılma işlemi tamamlanmayacaktır.

2023-2024 Akademik yılı Güz yarıyılı derse yazılma duyurusu Enstitü websitemizde paylaşılmıştır:

Son olarak küçük bir hatırlatma: Ders ve tez aşamasında olan Tezli Yüksek Lisans öğrencileri her dönem Uzmanlık Alan Dersine yazılmak zorundadır.

Bilgilerinize sunar, yeni dönemde başarılar dileriz.