Ana Sayfa
Duyurular
Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü

Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü

Değerli öğrencilerimiz, 

Üniversitemiz bünyesinde; özel gereksinimli öğrencilerimizin fırsat eşitliği temelinde eğitimlerini sürdürmelerine destek olmak, üniversitemizin tüm yapı ve hizmetlerinin erişilebilirliğini sağlamak ve özel gereksinimli bireylerin karşılaştığı sorunları çözmeye yönelik yeni proje ve programlar geliştirmek amacıyla Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü kurulmuştur.

Koordinatörlüğün faaliyetlerinin yürütülebilmesi için tüm akademik ve idari birimlerden birer temsilci belirlenmiş olup, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü temsilcisi Arş. Gör. Kerem Can ALPAY'dır. Sürdürülen eğitim öğretim ve sınav faaliyetlerinin tümünde, herhangi bir özel durumu nedeniyle zorluk yaşayan öğrencilerimizin keremcan@sakarya.edu.tr e-posta adresinden durumlarını kendisine bildirmesi gerekmektedir. 

Üniversitemiz Engelsiz Yaşam ve Destek Koordinatörlüğü ve Uyarlama Hizmetleri Yönergesine aşağıdaki linkten erişilebilmektedir:

https://engelsiz.sakarya.edu.tr/tr/icerik/24077/127079/sakarya-universitesi-engelsiz-yasam-ve-destek-koordinatorlugu-ve-uyarlama-hizmetleri-yonergesi

Koordinatörlüğün web adresine erişebilmek için: 

https://engelsiz.sakarya.edu.tr/

 

Etiketler :

engelsiz,

engelsiz yaşam,

sakarya üniversitesi,

sakarya elt,