Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İlk Mezunlar Gününde Bir Araya Geldi

Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, bu yıl ilki düzenlenen Mezunlar Günü (Alumni Reunion) etkinliğini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. 26 Temmuz 2024 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında Eğitim Fakültesi kampüsünde düzenlenen etkinliğe, bölümümüzden 2017, 2019, 2021, 2022, 2023 ve 2024 yıllarında mezun olan değerli meslektaşlarımız ile bölümümüzün mevcut ve eski öğretim elemanları katıldı. Katılımcılar, etkinlik boyunca deneyimlerini paylaşarak kariyer planlamaları, iyi uygulama örnekleri ve mesleki gelişim fırsatları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Etkinlikte ayrıca üniversitemizin Mezun Bilgi Sistemi'nin önemine dikkat çekilerek, mezunlarımızın bu sistemi aktif olarak kullanmaları teşvik edildi. Gelecekteki etkinlikler için ise bölüm mezun sosyal medya platformunun ve bölüm sosyal medya hesabının takip edilmesi önerildi.

Mezunlar Günü, hem eski dostları bir araya getiren hem de yeni profesyonel bağlantılar kurmaya olanak sağlayan bir platform sundu. Etkinliği düzenleyen Bölüm Mezun ve Kariyer Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Elif Bozyiğit, 'Bu tür etkinlikler, mezunlarımızla olan bağımızı güçlendirmenin yanı sıra, onlara kariyerlerinde destek olma misyonumuzu pekiştiriyor. Önümüzdeki yıllarda bu etkinliği daha da büyüterek sürdürmeyi planlıyoruz' dedi.