Hazırlık Grubu Öğrencilerimiz

Yola Koyulmaya Hazırlananlar...

ÖSYM tarafından düzenlenen ÖSYS ile İngilizce Öğretmenliği lisans programımıza kaydolmaya hak kazanan öğrenciler için akademik takvime göre belirlenen dönemde bir dil yeterlilik testi uygulanmaktadır. Dilin dört basamağındaki sahip olunan becerinin düzeyini ölçen bu testten elde edilen sonuçlara göre öğrencilerimize bir yıl hazırlık eğitimi olanağı sunulmaktadır.  İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı'na bağlı olarak yürütülen eğitim çerçevesinde dilin birbirini tamamlayan dört basamağı için ayrı ayrı atanan öğretim elemanları ile öğrencilerimiz geçmiş yabancı dil eğitiml temellerine yeni eklemeler yapmakta, lisans programında karşılaşacakları yoğun yabancı dil kullanımına bir ön hazırlık sağlamaktadırlar.