Ana Sayfa
Duyurular
Hazırlık Programı İçin Bütünleme Sınavları Hk.

Hazırlık Programı için Bütünleme Sınavları hk.

 Hazırlık Grubu Öğrencilerimiz,


Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı'nın 22.06.2012 tarihli ve 5854 sayılı yazısı ile Üniversitemize bildirilen Yükseköğretim Yürütme Kurulu'nun 19.06.2012 tarihli toplantısında alınan karar gereğince, 2011-2012 öğretim yılı, güz ve bahar yarıyıllarında başarısız olunan dersler için öğrencilere bütünleme sınavı hakkı tanınmıştır.

İlgili karara istinaden hazırlık programında başarısız bulunan 15 öğrenci de bu haktan faydalanabilmektedir. Bütünleme sınavına katılmak isteyen öğrenciler için 4 Ağustos 2012, Cumartesi günü saat 09.00'da başlamak üzere bir bütünleme sınavı uygulanacaktır. Dilin dört basamağında sahip olunan becerilerin düzeyini ölçmeyi hedefleyecek ilgili sınavdan mutlak değerlendirme ile 70 (yetmiş) ve üzeri alan öğrenciler lisans programının 1. sınıfından çalışmalarına devam etmeye hak kazanacaklardır. Dolayısıyla başarısız konumunda olan öğrencilerin bu duyuruyu dikkate almaları gerekmektedir.

Belirtilen tarihli bütünleme sınavında da başarılı bulunmayan öğrenciler 10-11 Eylül 2012tarihlerinde gerçekleştirilecek Hazırlık Yeterlik Sınavına katılamayacaklardır. 

Bilgilerinize sunarız.