Ana Sayfa
Erasmus+

Hareketlilik Sırasında Öğrenim Anlaşması Prosedürleri

Bu sayfada hareketlilik sırasında ders seçimlerinizde yaşanabilecek değişikliklere yönelik prosedür anlatılmaktadır. Hareketliliğiniz sırasında temin etmeniz gereken belgelerle ilgili kapsamlı bilgiye bu adresten ulaşabilirsiniz. 

Ekle-Sil İşlemleri: Yerleştirildiğiniz karşı kuruma vardıktan sonra karşı kurumda veya SAÜ de açılmayan dersleriniz mevcutsa veya değişiklik yapmak istiyorsanız Ekle Sil süreci başlamaktadır. LA belgenizdeki During Mobility kısmı derslerinizde değişiklik yapacağınız alandır. Bu süreç Online Learning Agreement sistemi üzerinden yönetilmektedir.

During Mobility sürecini takip etmelisiniz. Her iki kurum için de sildiğiniz dersleri deleted olarak kredileri ile belirtip, eklediğiniz dersleri de added olarak kredileri ile belirtmelisiniz. Eğer tek bir kurumda değişiklik yapacaksanız o zaman sadece o kurumun alanında değişikliğin belirtilmesi yeterlidir.

Daha sonra belgenizi partner kurum koordinatörünüze imzalattırıp bize mail atmalısınız. Bölüm başkanlığı taradından resmi yazı yazacaktır. Yazısı yazılan ve imzalanan belgeler Erasmus ofisi tarafından imzalı şekilde size iletilecektir. Bu belgenin bir kopyasını partner üniversite koordinatörüne iletmelisiniz.